

Regu	lar	Day
Sch	edu	le

7:50-8:42 1st Period (52 mins) 8:47-9:36 2nd Period (49 mins) 9:41-10:30 3rd Period (49 mins) 10:35-11:24 4th Period (49 mins) 11:29-11:56 LUNCH A/Class A (27 mins) 12:01-12:28 LUNCH B/Class B (27 mins) 12:33-1:22 5th Period (49 mins) 1:27-2:16 6th Period (49 mins) 2:21-3:12 7th Period (51 mins)

Morning Event & Pep Rally Schedule 7:50-8:34 1st Period (44 mins) 8:39-9:22 2nd Period (43 mins) 9:27-10:07 EVENT PERIOD (40 mins) 10:12-10:55 3rd Period (43 mins) 11:00-11:43 4th Period (43 mins) 11:48-12:15 LUNCH A/Class A (27 mins) 12:19-12:46 LUNCH B/Class B (27 mins) 12:51-1:34 5th Period (43 mins) 1:39-2:22 6th Period (43 mins) 2:27-3:12 7th Period (45 mins)

Afternoon Event Schedule 7:50-8:34 1st Period (44 mins) 8:39-9:22 2nd Period (43 mins) 9:27-10:10 3rd Period (43 mins) 10:15-10:58 4th Period (43 mins) 11:03-11:30 LUNCH A/Class A (27 mins) 11:34-12:01 LUNCH B/Class B (27 mins) 12:06-12:49 5th Period (43 mins) 12:54-1:37 6th Period (43 mins) 1:42-2:25 7th period (43 mins) 2:30-3:12 EVENT PERIOD (42 mins)